Autor: Tallinn Supply Chain Finance Summit • 31. mai 2022

Jälgi konverentsi "Tallinn Supply Chain Finance Summit" otseülekannet veebisilla vahendusel!

31. mail ja 1. juunil toimub kaubanduse rahastamise konverents Tallinn Supply Chain Finance Summit, mis keskendub tarneahelate rahastamise digitaliseerimisele. Konverentsile on oodatud finantsinstitutsioonid, tehnoloogiafirmad ning kaubanduse valdkonnas tegutsevad ettevõtted, kes soovivad kaasa rääkida kaubanduse digitaliseerimise teemadel.

Konverentsi jälgimiseks veebis mine aadressile worksup.com/TSCFSummit22

Täida registreerimisvorm, järgi edasisi suuniseid ja naudi ülekannet!

Kuna Eesti riigi jaoks on reaalaja majanduse edendamine oluline, osalevad üritusel ka avaliku sektori esindajad Eestist. Täpsemalt räägitakse mitmesugustest riigi ja erasektori koostöös toimivatest lahendustest, mis aitavad tarnijate ning ostjate vahelisi tehinguid rahastada kiiremini ja soodsamalt kui traditsioonilised lähenemised.

Kohapeale mahub hübriidvormis korraldatud ettevõtmisele sadakond eelregistreeritud kuulajat, veebisilla vahendusel osalejatele piirmäära seatud pole.

Rahvusvahelise kaubanduse rahastamise ühingu ITFA esimees Sean Edwards: "Eestis laialdaselt kasutusele võetud kaubanduse digitaliseerimisega seotud lahendused nagu e-arve standard ja elektrooniline identiteet on eeskujuks Euroopale ning kogu maailmale. Seetõttu on ITFA-l kui 40-st riigist ligi 300 liiget ühendaval organisatsioonil au osaleda Tallinnas toimuva konverentsi korraldamisel."

Kiirema ja soodsama kaubanduse rahastamise toel on võimalik tugevdada tarneahelaid Euroopas ning kasvatada strateegilist autonoomiat ajal, mil tarneraskused Aasiast tingivad logistilisi probleeme kohalikele tootjatele ning kõrgemaid hindu tarbijatele.

"Kui traditsiooniliselt on käibekapitali juhtimine taandunud lihtsatele laenudele, siis automatiseerimise abil on mõistlik keskenduda konkreetsete tellimuste ja arvete finantseerimisele. See vähendab pankade riske ning tagab rahastuse ka keerulistes majandusoludes," täpsustas SupplierPlus tegevjuht Kaspar Kägu.

Konverentsil osalemine on tasuta, selle eest saab tänada korraldajaid SupplierPlus (ettevõtete rahastamise platvorm) ja ITFA (rahvusvaheline kaubanduse rahastamise assotsiatsioon) ning ürituse peasponsorit Lever ID (elektroonilise identiteedi tehnoloogia arendaja). Konverentsi elluviimist toetab ka Euroopa Rekonstruktsiooni- ja Arengupank.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077