Autor: Finantsuudised.ee • 24. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veel saab registreerida ärifestival sTARTUp Day idufirmade võistlusele

Eelmise aasta parima noore idufirma võitja GuestJoy ja teised nominendid.
Foto: Saara-Nette Tõugjas
Ärifestival sTARTUp Day 2019 kutsub osalema konkursil „sTARTUp Pitching“, kus selgitatakse välja regiooni parimad algfaasi idufirmad. Finalistid saavad võimaluse oma ideed esitada festivalil 4000pealise publiku ees. Võistluse peaauhind on kuni 250 000 euro suurune investeering Põhjamaade äriinglitelt.

Osalema on oodatud varajase faasi idufirmad, mille firmaväärtus on alla 3 miljoni euro ja millel on juba minimaalne elujõuline toode. Kandideerimiseks tuleb Startup Includeri kaudu esitada avaldus ja parimad, kes oma ideed presenteerima pääsevad, valib välja investoritest koosnev žürii. Idufirmade valimisel võetakse arvesse ettevõtte üldist potentsiaali, turu suurust, ennustatavat käivet ja seniseid tulemusi.

Lisaks oma idee esitlemisele sTARTUp Day 2019 pealaval 4000 inimese ees autasustatakse parimaid idufirmasid auhindadega:

•Nordic Angel Progamilt (NAP) pälvib üks idufirma 250 000 euro suuruse investeeringu ja väärtuslikud kontaktid Põhjamaadest;

•advokaadibüroo Sorainen paneb ühele võitjale välja 30 tunni jagu juriidilist nõustamist väärtuses enam kui 5000 eurot;

•piletid maailmaklassi tehnoloogiakonverentsile Viva Technology, mis toimub 16.–18. maini 2019 Pariisis. 2018. aastal külastas VivaTechi 100 000 osalejat ning üles astus 300 esinejat, sealhulgas Facebooki, Microsofti, Uberi ja Slacki juhid/asutajad.

Konkursi tähtaeg on 15. detsember, kuid NAP investeeringule kandideerimiseks tuleb avaldus esitada enne 31. oktoobrit. Parimad idufirmad astuvad lavale ärifestivalil sTARTUp Day 2019, mis toimub 23.–25. jaanuarini Tartus.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077