Autor: Bret Metsküla • 27. august 2020

Täna algab Pärnu Finantskonverents „Finantsjuhtimise tähetund“

Finantsjuhid kogunevad Pärnus juba 22. korda, et kuulata kasulikke ettekandeid, olla kursis uute trendidega finantsmaailmas ning äsjaleitud ja taasavastatud kolleegidega mõnusas õhkkonnas suhelda.
Pärnu Finantskonverentsi peaesineja Christina Dahlblom

Seekordsel konverentsil on meil fookuses mitu teemat. Kuidas hoida kokku kulusid? Kuidas kriisist välja tulla? Kuidas tagada tõhusust nii, et see ka pikemas perspektiivis kasumlik oleks? Tähendab ju tõhusus paljudele õhukest bilanssi, optimaalset omakapitali, suuri mahtusid ühikuhinna langetamiseks, kuid kriisis on sellise efektiivsusega ettevõtted tihti eriti haavatavad. Kuidas siis tõhustada nii, et oleks lihtsam rasked ajad üle elada?

Lisaks vaatame, kuidas riik saab meile ajakohase info võimaldamisega teadlike otsuste tegemisel abiks olla ja kuidas finantsinfot kõigile arusaadavalt esitada. Kuulame mõjukate finantsjuhtide kogemuslugusid, õpime oma ala ekspertidelt, kuidas tõhustada teenuseid ja tootmist, saame tuttavaks uuenduslike meetoditega ning uurime, kuidas tulla mugavustsoonist välja ning areneda inimese ja juhina.

Laval astuvad teiste seas üles majandusteadlane Morten Hansen, Panga asepresident Maive Rute, Statistikaameti juht Mart Mägi, Tartu abilinnapea Gea Kangilaski, eelmise aasta mõjukaim finantsjuht Marko Raid Tallinna Sadamast. Otsime efektiivsust koos Kaarel Mikkini, Tiit Hõbejõgi ja Paavo Siimanniga. Samuti saab ilmselt ainsana üldse Eestis kuulata ettevõtjat, tegevjuhti, juhtimistreenerit ja Nordic Business Forum 2019 kõnelemisvõistluse finalisti Christina Dahlblomi, kes räägib tulevikujuhtimisest. Esinejatega vestleb Tallinna börsi juht Kaarel Ots.

Kajastame paljusid ettekandeid ka Finantsuudiste teemaveebis. Et neid mugavalt lugeda ja vaadata saaks, telli omale Finantsuudiste ligipääs siit.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077