Autor: Gerli Ramler, Äripäeva kaasautor • 16. juuni 2021

Majandusaasta aruanne on ettevõtte visiitkaart, mille kaudu saab vajalikku infot jagada

Majandusaasta aruanne on liiga madalalt väärtustatud, kuigi see on oluline instrument, millega ettevõte saab näidata oma usaldusväärsust, vastutustunnet ja arengupotentsiaali. Paraku on meil isegi selliseid ettevõtjaid, kes kirjutavad sellele ettevõtte jaoks aasta kõige tähtsamale aruandele alla seda läbi lugemata.
Saate "Finantsuudised fookuses" külalised (vasakult) Luminori krediidianalüüsi juht Mart Onemar, saatejuht Paavo Siimann, raamatupidamisbüroo Robby & Bobby juht Krista Teearu ning rahandusministeeriumi ettevõtlus- ja arvestuspoliitika nõunik Mirjam Suurekivi.

Äripäeva raadios arutlesid majandusaasta aruande teemadel rahandusministeeriumi ettevõtlus- ja arvestuspoliitika nõunik Mirjam Suurekivi, raamatupidamisbüroo „Robby & Bobby“ juht Krista Teearu ja Luminori krediidianalüüsi juht Mart Onemar.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077