Autor: Finantsuudised.ee • 31. oktoober 2022

Jeremy Siegel: Föderaalreserv ei tea, mida teeb, aga aktsiad on pikas perspektiivis hea investeering

Whartoni ärikooli emeriitprofessor Jeremy Siegeli hinnagul ei teadnud Föderaalreserv möödunud aastal, mida teeb ja tea ka nüüd, mida järgmisel aastal teeb. Lisaks tõdeb ta oma raamatu uuendatud trükile viidates, et üle 200 aasta võrdluses pole aktsiatesse pikaajaliselt investeerides reaaltootlus muutunud.
Whartoni ärikooli emeriitprofessor Jeremy Siegel.

Whartoni ärikooli emeriitprofessor Jeremy Siegel jagas Jacobs Levy Centeri kvantitatiivse rahanduse konverentsil „Frontiers in Quantitative Finance” arvamusi USA Föderaalreservi praeguse rahapoliitika kohta. Lisaks jagas ta tarkusi oma raamatu „Stocks for the Long Run” kuuendast, täiendatud väljaandest, mis ilmus oktoobris (eesti keeles on Äripäeva Kirjastus 2019. aastal avaldanud viienda väljaande).

Aasta alguses olite kõva pistrik, kutsudes Föderaalreservi üles agressiivsele intressitõstmisele. Föderaalreservi juht Jay Powell on öelnud, et rahapakkumise põhjal polnud inflatsioon prognoositav. Teil on täpselt vastupidine vaade. Milles Powell eksib?

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077