Autor: Finantsuudised.ee • 14. märts 2023

Swedbanki uuring: Eesti elanike finantstervise seis on pingeline

Eesti elanike finantstervist halvendavad vähesed säästud, puudulik turvavõrgustik ja ebakindlustunne pensionipõlves. Iga teine eestlane sõltub majanduslikult oma lähedastest ja toetustest.
Swedbank hakkas Balti riikides avaldama finantstervise indeksit.
Foto: Andras Kralla

Swedbank avalikustas täna rahvusvahelise finantstervise indeksi, mille eesmärk on mõõta Eesti, Läti, Leedu ja Rootsi ühiskondade finantsvõimekust ja -teadmisi. Finantstervis tähendab inimeste ja leibkondade võimet tulla igapäevaselt toime oma rahaliste kohustustega ja saavutada pikemaajalisi eesmärke ning teadmisi ja oskuseid kasutada oma raha targalt ja enesekindlalt.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077