Autor: Villu Zirnask • 2. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Allan Kiil vs. Tallinna Sadam. Kas Kiilil on õigus 24 000 euro suurusele hüvitisele?

Kaitsepolitseiamet pidas äriühingu juhatuse liikme kinni, kahtlustades teda rahapesus ja suures ulatuses altkäemaksu võtmises. Kas see on piisav põhjus, et jätta teda ilma teenistuslepingus ette nähtud hüvitisest konkurentsikeelu järgimise eest?
Tallinna Sadama endine juhatuse liige Allan Kiil
Foto: Toomas Huik, Postimees/Scanpix

Allan Kiil (hageja) esitas 5. augustil 2016 Harju maakohtule ASi Tallinna Sadam (kostja) vastu hagi, milles palus kostjalt hageja kasuks välja mõista 22 779 eurot 76 senti, mis koosneb 22 000 euro suurusest põhivõlast ja hagi esitamise ajaks sissenõutavaks muutunud 779 euro 76 sendi suurusest viivisest.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077