Autor: Villu Zirnask • 26. märts 2020

Eesti kriisipaketi erandlik meede – kogumispensioni maksete peatamine

Foto: Liis Treimann
Eesti valitsuse kriisiprogrammi majanduspaketi osaks on võrreldes teiste riikidega ka üks täiesti erandlik meede kogumispensioni maksete ajutine peatamine. Selle arvel loodetakse hoida kokku riigi väljaminekuid (st makseid teise sambasse) umbes 400 miljoni euro ulatuses.

Sissemaksete peatamine aastal 2009

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077