Autor: Finantsuudised.ee • 8. november 2023

Kesk- ja Ida-Euroopa 500 parima ettevõtte hulka jõudis 13 Eesti ettevõtet

Rahvusvaheline riskijuhtimise ettevõte Coface järjestas 500 edukamat KIE riikide ettevõtet 2022. Nende hulka mahtus ka 13 Eesti ettevõtet.
Suure tõusu tegi edetabelis Bolt Technology.
Foto: Raul Mee

„Kõigist kolmest Balti riigist tasub esile tõsta TOP 500 nimekirjas olevate Eesti ettevõtete arvu olulist kasvu,“ märkis Coface’i Baltimaade juht Mindaugas Sventickas. „Tõus on peamiselt seotud 2022. aasta toorainehindade tõusuga, mis tõi kaasa paljude energia- ja kütuseettevõtete tegevusmahtude kasvu.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077