Autor: Janar Randväli, Datafoxi infoturbejuht • 10. november 2023

Janar Randväli: finantsistide digiidentiteet vajab täiendavaid turbemeetmeid. Rünnatakse pigem kasutajat kui tehnoloogiat

Töötajate digiidentiteedi kaitse eeldab korralikke autentimisreegleid, kuid ka korrapäraselt muudetavad masingenereeritud salasõnad ja mitmeastmeline autentimine ei pruugi alati olla piisavad. Seepärast tasuks tänaste küberohtudega toimetulekuks luua veel täiendav kaitsekiht finantstöötajate ja ettevõtte juhtide kontodele, sest nende kaudu liigub kogu ettevõtte raha.
Janar Randväli, IT-ettevõtte Datafox infoturbejuht. Foto: erakogu

Kuna tänapäeval rünnatakse esmalt pigem kasutajat kui tehnoloogiat, siis on digitaalsest identiteedist saanud kriitiline vara, mida tuleb igati kaitsta.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077