Autor: Mart Nõmper • 17. november 2023

Mart Nõmper: kuhu küll kõik audiitorid jäid?

Ettevõtjad, kes peavad oma ühingutele tellima auditi, ülevaatuse või mõne muu audiitori töövõtu, ütlevad kui ühest suust, et audiitorit leida on väga keeruline ja audiitorteenuste hinnad on oluliselt tõusnud.
Grant Thornton Balticu partner ja vandeaudiitor Mart Nõmper
Foto: Egert Kamenik

Kel on oma audiitor olemas, hoiab temast kümne küünega kinni, sest räägitakse, et pärast kümnete päringute või massiliste e-kirjade saatmist kõikidele audiitoritele ei ole ühtegi vastust laekunud ning ettevõtja on pidanud pöörduma audiitori leidmise palvega Audiitorkogu poole. Loomulikult ei saa siinkohal ka Audiitorkogu muul moel aidata, kui juhatada pöörduja avaliku audiitorite nimekirja juurde Audiitorkogu kodulehel.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077