Autor: Villu Zirnask • 23. november 2023

Tarmo Meresmaa ERP-uuringust: püüdsime juhtide arvamust, aga tihti delegeerisid nad vastamise ikka raamatupidajale

PwC Eesti uuris 12. oktoobrist 12. novembrini Eesti ettevõtete rahulolu neis kasutusel olevate ERP tarkvaradega.
PwC Eesti digilahenduste ja partnersuhete juht Tarmo Meresmaa uuringut tutvustamas.
Foto: RAIGO PAJULA

Vastama soostus 33 inimest – tegevjuhid, finantsjuhid ja raamatupidajad. PwC Eesti digilahenduste ja partnersuhete juht Tarmo Meresmaa rääkis kolmapäeval PwC finantskonverentsil, et eelkõige sooviti uuringus osalema saada ettevõtete juhte ja finantsjuhte, mitte niivõrd raamatupidajaid sest tänapäevane ERP on terviklik ärijuhtimistarkvara, sisaldades mitmeid planeerimise ja haldamise mooduleid – ei ole enam kitsalt raamatupidamistarkvara, vaid peaks oma võimalustega aitama ka teiste valdkondade töötajaid. Uuringu eesmärk oligi Meresmaa sõnul teada saada, kas meie ettevõtetes kasutatavad ERP-d pakuvad neid võimalusi ja neid kasutatakse.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077