Autor: Finantsuudised.ee • 7. detsember 2023

Citadele ökonomist: Eesti majandust rõhub erasektori võlakoormus ja Skandinaavia lähedus

Citadele panga ökonomisti Mārtiņš Āboliņši majandusülevaatest selgub, et Eesti majandus on võrreldes teiste Balti riikidega kõige haavatavamas seisus.
Martins Abolins.

Balti regioon on juba praegu kerges majanduslanguses. Inflatsioon, kõrged energiahinnad, langevad reaalsissetulekud, nõrk välisnõudlus töötlevas tööstuses ja intressimäärade tõus on mõjutanud Balti riikide SKP kasvu ning kõigis kolmes Balti riigis on SKP vähenenud vähemalt kaks kvartalit järjest.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077