Autor: Finantsuudised.ee • 7. detsember 2023

Kogu täiega Leedusse kolinud Revolut on väärt rohkem kui Swedbanki ja SEB Balti ärid kokku, näitab värske Balti TOP30

Baltikumi kõige väärtuslikum ettevõte on teist aastat järjest Thermo Fisher Scientific Baltic väärtusega 6,1 miljardit eurot, näitab Confidentuse, Prudentia ja Nasdaqi koostatud Leedu, Läti ja Eesti kõige väärtuslikumate ettevõtete edetabel Balti TOP30.
Foto: Dado Ruvic, Reuters/Scanpix

Thermo Fisher Scientific Baltics, Leedus asuv ettevõte, mis on spetsialiseerunud bioteaduste uuringute ja diagnostika toodete tootmisele ja levitamisele ülemaailmses ulatuses, kindlustas teist aastat järjest oma positsiooni Baltikumi kõige väärtuslikuma ettevõttena.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077