Autor: Finantsuudised.ee • 26. aprill 2024

SEB uuring: Eesti ja Läti VKE-d plaanivad kulusid vähendada, Leedu omad aga arendada uusi tooteid ja palgata töötajaid

SEB Panga Balti riikide väike- ja keskmise suurusega ettevõtete uuring näitab, et tuleviku suhtes on kõige positiivsemad Läti ettevõtjad – 78 protsenti neist prognoosib selleks aastaks käibekasvu. Leedu VKE-dest ootab sel aastal tegevusmahtude kasvu, aga Eesti ettevõtetest vaid 73 protsenti.
SEB ärisegmendi juht Maarja-Maria Aljas.

Läti ja Leedu ettevõtete meeleolu on võrreldes eelmise aastaga paranenud ning Eesti ettevõtjad hindavad ettevõtete arenguväljavaateid halvimaks alates 2015. aastast. Meeleolud ja prognoosid sõltuvad ettevõtte tegevusvaldkonnast – teenindusettevõtete esindajad ennustavad seda aastat optimistlikumalt kui tööstus- või ehitusettevõtted.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077