Autor: Finantsuudised.ee • 7. mai 2024

Uuring: palgakasv näitab pidurdumise märke ja oodata on ka koondamisi

Palgainfo Agentuuri ja CVKeskus.ee aprillikuise küsitluse andmetel on 64% tööandjatest viimase kaheksa kuu (september 2023 – aprill 2024) jooksul tõstnud töötajate põhipalkasid ja veidi üle veerandi (26%) plaanib seda teha veel sel aastal, mida on mõnevõrra vähem kui aasta tagasi.
Foto: Palgainfo Agentuur

Uusi töötajaid plaanivad värvata üle pooled (64%), samas kui 12% tööandjatest kavandab koondamisi.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077