Autor: Valeria Kiisk • 14. mai 2024

Valeria Kiisk: ägedam kui IPOdroom ehk 2024 on juba läbi ja lõhki võlakirjade aasta

Hetkel on Eestis käimas kuus (!) võlakirjade avalikku pakkumist.
Redgate Capitali partner ja juhatuse liige Valeria Kiisk.
Foto: Raul Mee

Eesti kinnisvaraarendaja Liven (tagamata võlakiri, 10,5% kupong), Holm pank (allutatud võlakiri, 9,5%), Läti kinnisvaraarendus Marijas2 (hüpoteegiga tagatud võlakiri, 10% kupong), Leedu kinnivaraarendus Sostinės Bokštai (hüpoteegiga tagatud võlakiri, 6-kuu Euribor + 6% kupong), telekom ettevõtte Consilium Grupp (tagatud nõuete pandiga, 12% kupong) ning pank Šiaulių bankas (allutatud võlakiri, 7,7% kupong). Lisaks veel mitu mitte-avalikku pakkumist, mida levitatakse suunatud pakkumistena.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077