Autor: Finantsuudised.ee • 5. juuli 2024

Ellex Raidla: ettevõtete ostutehinguteks on praegu õige aeg

Kaks aastat ühinemiste ja omandamiste turu langust on pööranud tõusule, näitab advokaadibüroo Ellex Raidla värske tehinguradar. Võrreldes eelmise aasta sama ajaga toimus käesoleva aasta esimese kuue kuu jooksul 28 tehingut rohkem (94 vs. 68).
Risto Vahimets ja Sven Papp
Foto: Andras Kralla

2024. aasta esimesel poolaastal registreeriti Eestis kokku 94 tehingut, mis jagunesid järgmiselt: 36 riskikapitali ja tehnoloogia valdkonna tehingut; 5 suurt kinnisvaratehingut; 4 emissiooni (sh börsivälised); 49 traditsioonilist ülevõtmise ja omandamise (M&A) tehingut.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077