Autor: Aare Tark • 28. veebruar 2020

Ka advokaadibürood peavad planeerima oma tegevuste ja protsesside efektiivsust

Olukorrast advokaadibüroode turul kirjutab advokaadibüroo Tark OÜ juhtivpartner Aare Tark.
Aare Tark, advokaadibüroo Tark OÜ juhtivpartner

Eesti Advokatuuri kuulub täna üle tuhande advokaadi, mis on suurim juristide kutseühendus Eestis. Registreeritud ja tegutsevaid advokaadibüroosid on 220. Arvestades lähiriikides, sh Põhjamaades, tegutsevate advokaatide arvu ja elanikkonna suuruse suhtarvu ning kui seda võrrelda veel erinevate riikide fundamentaalsete majandusnäitajatega, siis on Eestis vastava sektori tegevusalal (advokaaditeenus) konkurents väga suur.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077