Autor: Tõlkinud Villu Zirnask • 16. september 2020

Kuidas olla koroonakriisi ajal parem finantsjuht?

Foto: shutterstock.com
Praegu pole lihtne olla finantsjuht. COVID-19 on äri segi paisanud, nõudes paljudelt finantsjuhtidelt raskete ja sageli valusate otsuste tegemist, et organisatsiooni säilitada ja kaitsta.

Koondamised, eelarvete kärpimine ja preemiate tühistamine ainult võimendab stereotüüpi finantsjuhist kui südametust numbriinimesest. Praegusel stressirohkel ajal võib finantsjuhtidel endalgi olla kiusatus kahekordistada jõupingutusi suunal, mida nad kõige paremini valdavad – sukeldumine finantsanalüüsi, raalimaks välja, kuidas vähendada riske ja maksimeerida rahalist tulu. Ent niimoodi ei lükka nad ümber kahetsusväärset ettekujutust, et finantsjuhid on lühinägelikud ja riskivaenulikud arvutusmasinad.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077