Autor: Neeme Korv • 27. oktoober 2020

PwC Eesti juht: kohati liigub palju raha, üllatavalt palju raha

PricewaterhouseCoopers ASi juht Tiit Raimla
Foto: erakogu
Samal ajal kui meediaruumis kerkivad esile koroonauudised, mis räägivad inimeste pärsitud mobiilsusest, on ärikeskkond kohati aktiivne, näiteks ühinemiste ja omandamiste turg; suurem kukkumine majanduses võib siiski veel tulla, rääkis PricewaterhouseCoopers ASi juht Tiit Raimla Äripäeva raadio saates „Kuum tool”.

„Tehinguid toimub, ettevõtteid ostetakse-müüakse, kusagil on ka väga palju vaba raha. Isegi sellist vaba raha, et ei pea neid tehinguid alati suure pangalaenuga finantseerima, kuigi ka pangad tuleksid praegu kaasa, kui normaalne ettevõte on võib-olla veidike parema hinnaga müügis, kui ta oli aasta-kaks tagasi. Neid tehinguid on tavapäratult, üllatavalt palju,” ütles Raimla.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077