Autor: Finantsuudised.ee • 28. oktoober 2020

Tulevikujuhtimise kolm võtmesõna

Pärnu Finantskonverents 2020 peaesineja Christina Dahlblom
Foto: Raul Mee
Mida Sina investeerid homsesse? Mis on see, mis talendid teie ettevõttesse toob ja seal hoiab? Kui paljud teist saavad öelda, et lisaks headele finantstulemustele ja suurepärasele kliendikogemusele on teie prioriteet ka see, millise kogemuse töötaja teie juures töötades saab? Kas te investeerite oma aega õigetesse kohtadesse?

Need on vaid osad teemad, mida Pärnu Finantskonverentsi peaesineja, juht, ettevõtja ja koolitaja Christina Dahlblom Pärnu Finantskonverentsi laval käsitles.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077