Autor: Finantsuudised.ee • 12. november 2020
Ainult tellijatele

Kuidas leevendada töökäte puudust toiduainesektoris?

Pilt on illustreeriv
Autor: Eiko Kink

Koroonakriis ja piirangud erinevates sektorites on viimase aasta jooksul tööotsijate arvu oluliselt suurendanud. Paljudes toiduainetööstustes aga töökäsi napib. Miks see nii on ja kuidas probleemi lahendada?

Toiduainesektor pakub kindlaid töökohti, kuna toitu vajatakse kriisist sõltumata. Arvestades kiiresti muutuvaid olusid, tööturu ebakindlust ning näiteks turismi ja meelelahutussektori kokku kuivamist, võiks arvata, et sooviavaldusi toidusektoris töötamiseks on rohkem kui töökohti. Mugavustoidu tootja Saarioinen Eesti juhi Aivo Varemi sõnul see nii ei ole ning nende ettevõttes on täna lihttöötajatest suur puudus.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale. Lugemiseks logi sisse või osta ligipääs allolevalt lingilt.

Vormista püsimaksega tellimus kohe ja saad:

  • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
  • Kord nädalas ilmuva finantsuudised.ee uudiskirja
  • Ligipääsu Finantsjuhtimise Infolehe PDFidele
  • Äripäeva Infopanga hõbepaketi
  • Parimad pakkumised finantskoolitustele
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Bret MetskülaFinantsuudised.ee juhtTel: 58 117 860
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077