Autorid: Märt Leesment, Kaja Sõstra • 1. detsember 2021

Kes otsustasid olla ise oma pensioniraha peremehed?

Paljud eestimaalased kasutasid võimalust vabastada septembris oma pensioniraha. Mõni otsustas sellega kohe oma elukvaliteeti parandada, mõni pani selle tulevikuks rikkust koguma, kirjutavad statistikaameti blogis juhtivanalüütikud Märt Leesment ja Kaja Sõstra.
Statistikaameti peahoone.
Foto: Meeli Küttim

Kes nad olid? Uurisime, mis ametialadel pensioniraha väljavõtjad tegutsevad.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077