Autor: Teele Soopalu • 4. mai 2023

Advokaat: praegune sahmimine võib rohepööret pärssida

Julgen väita, et ESG regulatsioonist saab piltlikult GDPR steroididel, mis vajab valdkonnale spetsialiseerunud (õigus)spetsialiste, kes suudaksid sellest õigus- ja tehnilisest rägastikust läbi närida, kirjutab advokaadibüroo Walless advokaat Teele Soopalu.
Advokaadibüroo Walless advokaat Teele Soopalu
Foto: Kristian Kruuser

Emotsionaalsete rohepöörde-sõnavõttude kõrval räägitakse vähe sellest, milline regulatsioonide laviin on tabanud ettevõtteid, et seatud jätkusuutlikkuse eesmärke täita. Seda jälgides tekib paratamatult küsimus: kas nii olulisi muudatusi tuleks teha kiiresti või õigesti?

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077