Autor: Kilvar Kessler • 14. juuli 2023

Kessler: finantsombudsman aitaks lahendada ka kindlustusvaidluseid

Finantsinspetsioon soovib, et Eestis oleks finantsombudsmani ametikoht ja see asuks inspektsiooni juures, kirjutab finantsinspektsiooni blogis juhatuse esimees Kilvar Kessler.
Kilvar Kessler
Foto: Finantsinspektsioon

Õnnetud sündmused ja elu keerukäigud on viimasel ajal tõstnud avalikku arutellu kindlustuslepingute tingimuste arusaadavuse ja täidetavuse. Enamasti kuuluvad kindlustuslepingute üksikvaidlused lahendamisele lepingute osapoolte poolt, vajadusel kohtu või vahekohtu menetluses.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077