Autor: Allan Parik • 18. juuli 2023

Ettevõtete finantstervis on hea, kuid aasta teine pool tuleb keeruline

Eesti ettevõtete finantstervis on üldiselt hea – laenuvõlgnevused on harvad ja ettevõtete hoiused on SEBs aastaga kasvanud 12,8 protsenti. Uute investeeringute tegemises ollakse samas ettevaatlikud, sest keskkond on jätkuvalt ebaselge, kommenteerib SEB Eesti üksuse kuue kuu tulemust juhatuse esimees Allan Parik.
Allan Parik
Foto: Jake Farra

Siiski oleme suutnud ettevõtete laenuportfelli aastaga suurendada 6 protsenti, mis tähendab, et panga investeeringud Eesti ettevõtetesse küündisid poolaasta seisuga pea 2,9 miljardi euroni.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077