Autor: Kaupo Lepasepp • 2. august 2023

Kas Eesti advokaat saab osa 1,3 triljonist?

Eesti advokaadibürood pakuvad oma klientidele maailmatasemel õigusteenust ja nende majandustulemused on liikunud suurepärases trendis. Kuid julge minek maailmaturule pakuks võimalust osaleda veel põnevamates projektides ja saada osa lähikümnendil pea kahekordistuvast, 1,3 triljoni dollarini kasvavast globaalse õigusteenuste turu pidusöögist.
Soraineni Eesti kontori juhtivpartner Kaupo Lepasepp.
Foto: Sorainen

Advokaaditeenuse A&O on suurepärased õigusteadmised ja oskus neid oma klientide huvides rakendada. Õigusteenuse kvaliteedi ja klientide rahulolu mõõtmes on Eesti õigusteenuste turg viimasel aastakümnel teinud läbi kolossaalse arengu.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077