Autor: Raul Eamets • 2. oktoober 2023

Raul Eamets: kas ootame, et läheks veel hullemaks?

Maksude asemel peaks riik eri sektoreid toetama, näiteks taristu väljaehitamises, elamute soojustamises, eksporditoetustes, kirjutab Tartu Ülikooli majandusprofessor Raul Eamets vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Raul Eamets
Foto: Andras Kralla

Hetkel võimendab valitsus negatiivsete sõnumitega kõikide majandussubjektide tulevikuootusi. Kui kogu aeg korratakse, et raha on vähe ja kõik on halvasti, siis hakkavadki inimesed vähem tarbima ning ettevõtjad vähem investeerima.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077