Autor: Finantsuudised.ee • 5. november 2023

President Karis: on kolm põhjust, miks Eesti võiks praegusest majanduslangusest tulla läbi paremini kui eelmistest

President Alar Karis ütles laupäeval Eesti parimate ettevõtete auhinnagalal peetud kõnes, et jätab „täna rääkimata sellest, kuidas võiks valitsus teha meie ettevõtluskeskkonda paremaks või leevendada välisinvestorite võimalikku hirmust siia tulla“, kuid tõi välja kolm põhjust, miks tasub olla mõõdukalt optimistlik, et tuleme majanduslangusest välja.
Eesti parimate ettevõtete auhinnagala 2023.
Foto: Presidendi kantselei

Esiteks

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077