Autor: Paul Mueller, AIERi vanemteadur • 14. november 2023

ESG-d propageerib ja jõustab juba peadpööritav hulk organisatsioone. Tehke parem teema endale selgeks, et kohaneda või teeselda

Lühike ESG-õpetus. Sissejuhatus
Investor Toomase Investeerimisklubi külas Enefit Greenil. ESG on saavutanud üllatavalt tugeva positsiooni ärikoolides, investorite seas ja finantsmaailmas laiemalt.
Foto: Andras Kralla

Keskkonna-, sotsiaal- ja juhtimiskriteeriumite (ESG) hägusatel ettekirjutustel on ärile ja investeerimisele kasvav mõju. Need, kes soovivad mõista ESG abil toimuvat finantsmaastiku ümberkujundamist, peaksid olema tuttavad ESG terminite, eesmärkide, sõnavara ja propageerijatega – eriti juhul, kui on soov sellele ümberkujundamisele vastu seista.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077