Autor: Kert Koppel, Luminor Marketsi tiimijuht • 21. november 2023

Kert Koppel: finantsriskide maandamine parandab ettevõtte tulevaste rahavoogude selgust

Viimastel aastatel on Eesti ettevõtted pidanud kokku puutuma suure hulga majanduslike ja geopoliitiliste ootamatustega ning neist tingitud finantsriskidega, mis on kohati ka realiseerunud. Vähesed meist nägid paar aastat tagasi ette intressimäärade tõusu tänaste tasemeteni, Põhjamaade valuutade olulist nõrgenemist euro suhtes ning pöörast volatiilsust tooraineturgudel.
Foto: Andriy Popov

Siiski on ettevõtetel võimalik teatud riske erinevate instrumentidega maandada ning seeläbi ettevõtte tulevikuväljavaade enda jaoks selgemaks muuta.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077