Autor: Uku Lember • 5. detsember 2023

Lightyeari finantsjuht: uljad riskid uputavad ettevõtteid. Saab ka ilma

"Perioodil, mil odava raha ajal majanduses nähtamatult kogunenud riskid realiseeruma hakkavad, tasub raha paigutamisel seada esikohale selle säilimine ning alles seejärel tootlus," kirjutab Lightyeari finantsjuht Uku Lember.
Foto: Erakogu
Kuhu vaadata, kui sinu käsutuses on iduettevõtte rahaasjad, sellest kirjutab Lightyeari finantsjuht Uku Lember.

Majanduskeskkonnas annab tooni jätkuvalt kõrge – ehkki langustrendis – inflatsioon, mis on jõudsalt kasvatanud ettevõtete sisendhindasid. Kõrgenenud intressimäärad pärsivad nii investeeringuid kui ka tarbimist.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077