Autor: Kristo Krumm, koolitaja • 31. jaanuar 2024

Kristo Krumm: kas juhiks sünnitakse või kasvatakse? Hea juhi seitse eeldust

Kristo Krumm.
Foto: Raul Mee
Tavapäraselt vastatakse pealkirjas esitatud küsimusele, et juhiks ikka arenetakse ja kasvatakse aja jooksul, aga mingid sünnipärased iseloomuomadused peavad olema.

Oma kogemuse baasilt võiksin selle viimase väite kahtluse alla seada ja eelkõige seetõttu, et olen näinud paljusid inimesi saamas edukateks juhtideks, kes varem ei paistnud kuidagi silma säravate juhtimisoskustega või kes lihtsalt ei olnud kunagi juhi rolli täitnud.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077