Autor: Raul Eamets • 22. mai 2024

Raul Eamets: kasvanud intressid on teinud põllumajandusest pigem kahjumliku sektori

Äsja avaldatud mahepõllumajanduse andmetest nähtub, et kogu haritavast põllumajanduse maast 22,8% kasutab mahepõllundus. Strateegiline eesmärk on saavutada 25%, aga tundub, et sellest eesmärgist eelmine aasta pigem kaugeneti, sest haritav maa vähenes 2,5% ning lõpetas 78 mahetootjat.
Bigbanki peaökonomist Raul Eamets.

Miks ettevõtjad loobuvad? Eelmine aasta oli põllumeestele väga raske aasta, sest pikk kevadine põud ja kiiresti kasvanud intressid on teinud põllumajandusest pigem kahjumliku sektori.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077