Autor: Erik Laur • 3. juuni 2024

Erik Laur: rahastajatele makstakse praegu riskimise eest rekordiliselt vähe

Võlakirjade buum on Balti turul täies hoos ning huvi investorite raha järele on suur. Viimase kolme kuu jooksul on Eesti jaeinvestorid saanud osaleda pea kümne erineva ettevõtte võlakirjade märkimisel. Samuti on võlakirjade emiteerimine populaarne ka välisturgudel, kus ülemöödunud nädalal korraldati 12 tagamata noteeringute emissiooni kogumahus 6,8 miljardit eurot.
SEB kapitaliturgude maakler Erik Laur

Mis ajendab ettevõtteid nii aktiivselt raha kaasama ning millest tuleneb investorite jätkuvalt suur huvi võlakirjade vastu?

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077