Autor: Villu Zirnask • 4. juuni 2024

VIDEO | Vaata Eesti riigieelarve „masinaruumi“ tundvate inimeste kirglikku debatti

Kui te koalitsioonipoliitikute masendavat seriaali „Korrastame riigirahandust“ enam jälgida ei suuda, aga riigieelarve olukord teeb teile siiski muret, siis on järgnev video teile. Sisukas ja hariv küsimuses, kuidas riigieelarve „masinaruumis“ asjad tegelikult käivad. Nalja saab ka.
Foto: Raul Mee

Nimelt saavad Finantsuudised.ee tellijad nüüd vaadata tänavu aprillis toimunud Pärnu Finantskonverentsil toimunud kirglikku debatti rahandusministeeriumi eelarvepoliitika asekantsleri Sven Kirsipuu, riigikogu liikme Aivar Sõerdi, riigikontrolör Janar Holmi ning haridus- ja teadusministeeriumi eelarve- ja finantsjuhtimise osakonna juhataja Marika Tuusise vahel.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077