Autor: Anu Lill • 30. märts 2020

Kriisi suudavad kõik ületada edukalt

Investeerimisklubi eestvedaja Marko Oolo nentis, et on investeerinud viimased 3–4 aastat selle teadmisega, et kriis võib kohe kätte jõuda ja nüüd saab näha, milline mõju varasematel otsustel on olnud.
Foto: Raul Mee
Palgakärbete ja koondamiste tõttu saabuvat rasket aega aitab üle elada eelkõige piisav rahaline puhver, aga võimalusi on veelgi, rääkisid tänu säästmisele ja investeerimisele finantsvabaduse saavutanud investorid.

Oma käitumist on praeguseks muutnud kogu maailma inimesed, kuna sellist koduspüsimise perioodi, kus peale toidu ja eluaseme muule ei kulutata, pole kunagi varem olnud. Tuli selline kriis, mis paneb säästma, sest väljas ei saa käia, rääkisid finantsvabaduse saavutanud investorid Marko Oolo ja Liisi Kirch. Seetõttu on praegu võimalik meelelahutusele, väljas söömisele ja trenniklubide kokkutõmbumisele säästa kuus hinnanguliselt 30% rohkem kui tavaliselt.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077