Autor: Mait Kraun • 3. juuni 2020

Tulemas võib olla Balti ajaloo suurim IPO

Ignitis Group võib korraldada Baltikumi ajaloo suurima IPO.
Foto: Ignitis
Leedu rahandusministeerium valmistab ette aktsiaemissiooni, mille maht võib olla sadu miljoneid eurosid. See oleks tõenäoliselt Baltikumi ajaloo suurim IPO.

Leedu elektri ja gaasi jaotusvõrkude ettevõte Energijos Skirstymo Operatorius ja elektritootja Ignitis Gambya on ettevõtted, kellele Ignitis Group tegi hiljuti vabatahtliku ülevõtupakkumise ja omandas enam kui 97protsendilise osaluse mõlemas ettevõttes.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077