Autor: Indrek Mäe • 26. august 2020

Eesti saab Euroopa abipaketist üliväikese osa

Eesti saab Euroopa abipaketist üliväikese osa.
Foto: Raul Mee
Eesti on hiljuti Euroopa ülemkogul vastu võetud 750 miljardi euro suuruse abipaketi jaotamisel tagantpoolt kolmandal kohal.

Paketist, millest 390 miljardit eurot jagatakse laiali toetustena ja 360 miljardit eurot laenudena, saab Eesti vaid 0,7 miljardit eurot. Meist vähem saavad vaid Malta ja Luksemburg, vastavalt 0,2 ja 0,1 miljardit eurot, kirjutab Bloomberg.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077