Autor: Äripäev • 9. veebruar 2021
Ainult tellijatele

Swedbank langetas välisaktsiate tehingutasu ligi poole võrra

Swedbanki eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla loodab, et panga kliendid hakkavad hoiuseid kasutama investeeringuteks.
Autor: Andras Kralla/Äripäev

Alates tänasest kehtib Swedbanki uus investeerimistasude hinnakiri, kus Balti börsil on aktsiatehingud tasuta ja kõigil teistel Swedbanki pakutavatel börsidel, välja arvatud Venemaa, langeb aktsiatehingu hind 9,9 eurole.

Hinnakirja muudatuse järel on tegemist turu kõige soodsama tehingutasuga väikeinvestorile Euroopa ja USA aktsiaturgudel. Swedbank ootab muudatusega käesoleval aastal välisaktsiate tehingute arvu mitmekordistumist. Eelmisel aastal kasvas Swedbanki aktsiatehingute hulk Eestis kokku neli korda, millest kauplemine välisaktsiatega kasvas kaks ja pool korda.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077