Autor: Simo Sepp • 15. november 2021

Nordeconi tütarettevõte hakkab Viljandis ehitama

Nordecon on sõlminud uue ehituslepingu.
Foto: Liis Treimann
Tallinna börsil noteeritud ehitusettevõte Nordecon teatas täna, et on läbi kontserni kuuluva tütarettevõtte Embach Ehitus OÜ sõlminud töövõtulepingu Viljandi Aken ja Uks ASiga.

Ehituslepinguga hakkab Embach Ehitus OÜ teostama Viljandi Aken ja Uks ASi Raua tn tootmishoone laienduse projekteerimist ning ehitustöid. Rajatavasse hoonesse on planeeritud ühekorruseline tootmisala ning kahekorruseline olme- ja bürooruumide hooneosa ning juurdeehituse suletud netopind on 8 172 m2.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077