Autor: Jaan Martin Raik • 16. november 2021

Inbank hakkab investoritelt raha kaasama

Inbank teatas täna, et plaanib allutatud võlakirjade programmiga kaasata mitmes seerias kuni 35 miljonit eurot.
Esimene seeria võlakirju emiteeritakse juba novembri lõpus.
Foto: Andras Kralla/Äripäev

Esimene seeria on kavandatud juba lähinädalatel ning märkimisperiood on 30. november kuni 9. detsember, teatas ettevõtte börsiteates. Kokku kavatsetakse ettevõtte teatel järgmise kolme aasta jooksul emiteerida võlakirjaprogrammi raames mitmes seerias allutatud võlakirju kuni 35 miljoni euro eest.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077