Autor: Jaan Martin Raik • 16. november 2021

IuteCredit kergitas hooga laenumahtusid

Täna teatas IuteCredit üheksa kuu majandustulemused, mille kohaselt kasvas neto laenuportfell 25 protsenti ning hooga kasvas ka puhaskasum.
IuteCredit kasvatas üheksa kuuga puhaskasumit pea 15% ning kokku teeniti puhaskasumit 4,4 miljonit eurot.
Foto: Andras Kralla

Väikelaene väljastav IuteCredit suurendas neto laenuportfelli pea pea 99 miljoni euroni ning koguklientide arv kasvas 12%, 772 000 inimeseni. Lisaks kerkisid hooga laenude väljamaksed: eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 52% ning rekordtase saavutati suve kuudel juulis ja augustis, avaldati börsiteates.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077