Autor: Jaan Martin Raik • 13. detsember 2021

Inbanki võlakirjad märgiti pea kolm korda üle

Eelmisel nädalal lõppenud Inbanki võlakirjade avalik pakkumine märgiti 2,7 korda üle ning võlakirjade jaotamisel eelistati Inbanki töötajaid ja varasemaid investoreid.
Inbanki juhid Priit Põldoja ja Jan Andresoo.
Foto: Andras Kralla/Äripäev

Inbank kaasas detsembri alguses 12 miljonit eurot, kuid suure huvi tõttu suurendati emissiooni mahtu 15 miljoni euroni. Kokku osales märkimises 1166 investorit, kes märkisid allutatud võlakirju kokku 32,8 miljoni euro eest. Inbank pakkus 5,5% intressimääraga allutatud võlakirju, nimiväärtusega 1000 eurot, mille lunastustähtaeg on 15.12.2031.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077