Autor: Jana Saarkoppel • 16. detsember 2021

OA Coffee tühistab aktsiate avaliku pakkumise

OA Coffee otsustas pakkumisperioodi lõppedes aktsiate avaliku pakkumise täielikult tühistada, selgub börsiteatest.
Taniel Vaaderpass, OA Coffee ASi tegevjuht, lubab börsiteate vahendusel tegeleda Nasdaqi noteerimiskomisjoni välja toodud puuduste kõrvaldamisega, et asuda uuesti taotlema aktsiate kauplemisele võtmist First Northil.
Foto: Andras Kralla

Eile, 15. detsembril, lõppes OA Coffee aktsiate avaliku pakkumise periood. OA Coffee kasutas oma õigust aktsiate pakkumine osaliselt või täielikult tühistada. Märkimiskorralduse esitanud investorite kontodel blokeeritud rahalised vahendid vabastatakse.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077