Autor: Finantsuudised.ee • 14. veebruar 2022

IuteCredit omandas Moldova pangas enamusosaluse

IuteCredit omandas Moldova Energbanki aktsiatest 49,7% ning on sellega panga enamusomanik.
IuteCrediti juht Tarmo Sild.
Foto: Andras Kralla

Eesti finantstehnoloogia ettevõte IuteCredit ostis 49,7% Moldova Energbanki aktsiatest, mis vastab 994 645 aktsiale börsihinnaga 8,3 miljonit eurot. Tehingu tulemusena omab IuteCredit nüüd 59,7% Energbanki aktsiatest. IuteCredit plaanib omandada pangas maksimaalse osaluse, ostes aktsiaid turutingimustel.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077