Autor: Jaan Martin Raik • 11. märts 2022

Coop Pank kasvas veebruaris tugevalt

Coop Pank teatas investoritele veebruari tulemused, mille kohaselt kasvas puhaskasum pea poole võrra.
Coop Pank on kahe esimese kuuga teeninud kokku 2,8 miljonit eurot puhaskasumit.
Foto: Liis Treimann

Pank saavutas veebruaris 3,5 miljonit eurot käivet, mida on aastatagusega võrreldes 29% rohkem. Võimsalt kasvatati ka puhaskasumit ning eelmise aasta veebruariga võrreldes kerkis puhaskasum 46%. Kokku teeniti eelmisel kuul 1,3 miljonit eurot puhaskasumit.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077