Autor: Aivar Õepa • 18. juuli 2023

Swedbanki puhaskasum kahekordistus

Swedbank teenis tänavu teises kvartalis 9,1 miljardit Rootsi krooni (0,8 miljardit eurot) puhaskasumit, mis ületab mullu samal ajal teenitu 102,5 protsendiga.
Swedbanki kontor Liivalaia tänaval.
Foto: Liis Treimann

Swedbank teenis tänavu teises kvartalis 12,8 miljardit Rootsi krooni (1,1 miljardit eurot) intressitulu, mis ületab mullu samal ajal teenitu 80 protsendiga. Esimese poolaastaga on Swedbank teeninud 24,7 miljardit Rootsi krooni (2,1 miljardit eurot) intressitulu, 78% mullusest tulemusest enam, selgus täna avaldatud panga majandustulemustest.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077