Autor: Villu Zirnask • 29. november 2019

Kuidas teha koostööd riskikapitalistidega?

Sand Hill Road on paljudele äriinimestele sama tuntud aadress kui Wall Street. See Silicon Valley arter on koduks paljudele riskikapitaliettevõtetele, kes pakuvad raha kõige innovatiivsematele tehnoloogiaettevõtetele maailmas.
Foto: shutterstock.com

Scott Kupor – advokaat, kes hakkas ettevõtjaks – töötab partnerina ühes neist riskikapitalifirmadest, Andreessen Horowitzis. Ta avaldas tänavu raamatu „Sand Hill Roadi saladused: riskikapital ja kuidas seda saada” (“Secrets of Sand Hill Road: Venture Capital and How to Get It”), mis annab ettevõtjatele nõu, kuidas teha koostööd riskikapitalistidega.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077